| Autor |
Zpráva |
|
Karlos
Administrátoři
Registrován: ned 25. kvě 2008 18:15:06 Příspěvky: 345 Bydliště: Praha
WM: 1292
Poslat WM
|
 Psané vtipy pouze SEM
Každý by měl vědět, že…10 % žen má sex hned na prvním rande! 20 % mužů už jednou souložilo na neobvyklém místě! 36 % žen je pro nudistickou pláž! 45 % žen upřednostňuje modrooké blonďáky! 46 % žen už vyzkoušelo anální sex! 70 % žen má sex raději ráno než večer! 85 % mužů nikdy nemělo homosexuální vztah! 90 % žen by si rádo vyzkoušelo sex v lese! 99 % žen ještě nikdy nemělo sex v práci! To znamená, že… Pro muže je pravděpodobnější, že bude mít anální sex brzy ráno v lese s neznámou ženou, než že se pomiluje na konci dne v kanceláři se sekretářkou. Co z toho vyplývá? Kašli na práci a jdi do lesa!
_________________ Pro zobrazení linků se prosím zaregistrujte. Snažím o maximální podporu tohoto fóra!
|
| úte 27. kvě 2008 10:31:18 |
|
 |
|
Karlos
Administrátoři
Poslat WM
|
 Re: Psané vtipy pouze SEM
Jede blondýnka a brunetka výtahem. Najednou se výtah zasekne.Blondýnka zpanykaří a začne volat Pomóc!!!! Brunetka: "Když chceš, aby nás někdo slyšel tak musíme volat spolu." Na to začne blondýnka řvát: "Spolů!"
_________________ Pro zobrazení linků se prosím zaregistrujte. Snažím o maximální podporu tohoto fóra!
|
| úte 27. kvě 2008 12:38:04 |
|
 |
|
Majkeeee
Registrován: úte 27. kvě 2008 12:56:41 Příspěvky: 106 Bydliště: Český Těšín - Prdel světa ale je tu hezky :-D
|
Pár vtipů o blonýnkách Dvě blondýny hledají v lese vánoční stromeček. Asi po 2 hodinovém a usilovném hledání: "Tak co našla si ho??" "Ne" "Tak víš co?? Vezmem nějakej bez ozdob."Baví se dvě blondýnky: "Hlásili, že z jihu přijde teplá vlna." - "To jsem zvědavá, za kolik budou prodávat klubko!" Blondýnka se hlásí do podniku se zájmem o práci sekretářky. Ředitel se jí ptá: "A jak vám to jde na psacím stroji?" Slečna se začervená: "Tak na tom jsem to ještě nedělala!" Stěžuje si blondýna blondýně: "No představ si, že jsem byla v restauraci jo, a tam byli dveře s nápisem MUŽI, tak jsem tam vtrhla a tam byli jen záchody!!!"
| úte 27. kvě 2008 22:13:53 |
|
 |
|
leonidas
WM: 3675
Poslat WM
|
Veľká autohavária. Obe autá sú riadne zošrotované, no obom účastníkom sa ako zázrakom nič nestane. Účastníkom je rabín a kňaz. Pri vystupovaní si rabín všimne, že v druhom aute sedí kňaz. Vystúpi z auta a vraví: - Toto musí byť božia vôľa, božie znamenie pre nás oboch, nech žijeme vedľa seba v svornosti celý život. - Boh nás osvietil, spravíme čo nám vnukol. - Aha, auto je celkom rozbité, no omšové víno zostalo celé. Zapime naše zblíženie. - hovorí rabín a ponúkol kňaza. Ten si riadne uchlipne a podá rabínovi fľašu späť. Ten ju zaštupľuje a odloží. - A vy sa nenapijete na zmierenie? - Nie, ďakujem, ja radšej počkám na policajtov.
_________________ "Neviem, akými zbraňami sa bude bojovať v 3. svetovej vojne, ale vo 4.svetovej to budu palice a kamene."
"Len dve veci sú nekonečné. Vesmír a ľudská hlúposť. Pri tej prvej si však nie som taký istý."
Albert Einstein
|
| pát 30. kvě 2008 13:34:08 |
|
 |
|
Vagi17
|
Jaký je rozdil mezi Českým a Americkým důchodcem? - Žádný, oba dva si za svůj důchod mohou koupit výlet do Prahy. 
|
| pát 30. kvě 2008 19:36:33 |
|
 |
|
leonidas
WM: 3675
Poslat WM
|
ODVAHA 1. stupeň: Ráno o tretej prídes domov ozratý ako snop. Tvoja zena stojí pri dverách s metlou a Ty sa jej opýtas: Zametás, alebo este niekam letís? # ODVAHA 2. stupeň: Ráno o tretej prídes domov ozratý ako snop. Manzelka lezí v posteli a nespí. Vezmes si stoličku a sadnes si k nej. Na jej otázku: Čo to má znamenat? odpovies Chcem sediet v prvej rade, keď ten cirkus začne. # ODVAHA 3. stupeň: Ráno o tretej prídeš domov ožratý ako snop. Smrdíš dámskym parfémom a na košeli más rúž. Pleskneš manželku po zadku a povieš: Tak a teraz si na rade Ty! # ODVAHA 4. stupeň: Ráno o tretej prídeš domov, ožratý s neznámou ženou a pošepkáš manželke: Nebuď sviňa, povedz jej, že si moja sestra !
_________________ "Neviem, akými zbraňami sa bude bojovať v 3. svetovej vojne, ale vo 4.svetovej to budu palice a kamene."
"Len dve veci sú nekonečné. Vesmír a ľudská hlúposť. Pri tej prvej si však nie som taký istý."
Albert Einstein
|
| pát 30. kvě 2008 19:48:36 |
|
 |
|
Vagi17
|
Jaký je rozdíl mezi holkou modrookou a čípkem? No přece: holka modrooká sedává u potoka a čípek se dává do prdele!
Víš, jak se rozdělí Sněhurka s trpaslíky o jedno jablko? Sněhurka sní jablko a dá všem.
Víte, jaký je rozdíl mezi seskokem z padáku a když vám ho kouří tchyně? Obojí je fajn, dokud se nepodíváte dolů!
|
| ned 01. čer 2008 19:21:23 |
|
 |
|
Karlos
Administrátoři
Poslat WM
|
"Pane doktore, stále mi zvoní v uších, co mám dělat?" "Hlavně nechoďte otvírat."
Říká kolega panu Novákovi: "Dnes v noci se mi zdálo o tvé ženě." "A co říkala?" "Nic." "Tak to určitě nebyla moje žena!"
Potkají se 3 žraloci a sdělují si své zážitky . První povídá: "Nedávno jsem sežral jednoho Američana a ten byl tak nacpanej hamburgrama, že mi bylo tejden na blití." Druhý na to: "To já nedávno sežral jednoho Rusáka, ten byl tak napitej,že jsem nedokázal plavat rovně." A třetí povídá: "To nic neni, to já nedávno sežral českýho policajta a ten byl tak dutej, že jsem se nemoh tejden potopit!"
|
| pon 16. čer 2008 13:03:15 |
|
 |
|
Karlos
Administrátoři
Poslat WM
|
Dva chlapy zasypala na horách lavina. Najednou ten jeden vidí, jak se k nim blíží záchranářskej pes, bernardýn se soudkem. A tak říká tomu druhému: "Hele, nejlepší přítel člověka." "No jo, a nese ho pes."
Víte, co znamená RUM? Rozumně Uložený Majetek.
Vpadne do saloonu kovboj, přes celej podnik ustřelí barmanovi láhev whisky v ruce a povídá frajersky: "I'm Billy." Za chvilku se dveře rozlítnou znovu, vpadne jinej kovboj, ustřelí barmanovi doutník u huby a pronese drsně: "I'm Johhny!" Potřetí se rozletí dveře, třetí kovboj tasí, ustřelí barmanovi hlavu a říká potichu: "I'm sorry."
|
| úte 17. čer 2008 16:07:53 |
|
 |
|
sparta_kus
|
 Medveď
Po lese chodí strašne naštvaný maco. Všade naokolo sneh, mrzne až praská. Medveď tu kopne do jedličky, tam do zajaca, vlkovi hubu rozbije a pritom si mrmle: - No na kieho boha som ja v septembri tu kávu pil!?
|
| stř 18. čer 2008 9:31:39 |
|
 |
|
sparta_kus
|
 Kino
V kine: - Môžem ťa pobozkať? - Mňa? Veď teraz som ťa vyfajčila. - Mňa???!!!
|
| stř 18. čer 2008 9:32:14 |
|
 |
|
sparta_kus
|
 Dežo
Dežo na stavbe reve na majstra: - Pán majster, pán majster, pomoc, odtrhlo mi prst. - Dežo čo si robil? - Ale tu som to takto... do čerta, aj druhý mi odtrhlo.
|
| stř 18. čer 2008 9:33:33 |
|
 |
|
sparta_kus
|
 Zajačik
Zajac behá po lúke a strašne sa rehoce. Mustang sa ho pýta, prečo sa tak smeje. "Pobehni si aj ty a uvidíš." Kôň behá celú hodinu a nič. Zajac sa čuduje: "A teba tá tráva nešteklí na vajciach?"
|
| stř 18. čer 2008 9:41:25 |
|
 |
|
sparta_kus
|
 Rozprávajú sa tri zvieratká
Rozprávajú sa tri zvieratká, ktoré z nich je najhrôzostrašnejšie. Začne pes: - Ja keď zaštekám, všetky mačky z okolia zdrhnú preč. Potom lev: - To ja keď zarevem, všetky zvieratá aj ľudia z okolia zdrhnú. A nakoniec malé kuriatko: - Na mňa nemáte! Ja keď sa zvalím na chrbát, celá Európa sa poserie!
|
| stř 18. čer 2008 9:42:25 |
|
 |
|
sparta_kus
|
 Bavia sa dvaja priatelia
Bavia sa dvaja priatelia. - Čo urobíš, ak nachytáš iného muža v posteli so svojou ženou? - Zmlátim mu psa a zlomím mu bielu palicu.
|
| stř 18. čer 2008 9:43:46 |
|
 |
|
sparta_kus
|
 Prídu dvaja opití do bordelu
Prídu dvaja opití do bordelu a bordelmama má iba jednu pracovníčku. Rozmýšľa. Tomu menej opitému dám živú a tomu druhému nafukovaciu. Keď sa potom zídu tak ten čo mal nafukovaciu hovorí druhému: "Počúvaj, ja som sa asi miloval so strigou, lebo keď som ju kusol do riti tak vyletela von oknom." 
|
| stř 18. čer 2008 9:46:07 |
|
 |
|
sparta_kus
|
 Príde pani do drogérie
Príde pani do drogérie a pýta si niečo proti komárom. Vedúci ide do skladu a za chvíľu prinesie injekčnú sadu a vysvetľuje: - Keď chytíte komára, zoberte injekciu a pichnite mu ju rovno medzi oči. Do 5 minút uhynie. - Ale to keď ho chytím, to ho môžem rovno zabiť! - No, alebo tak.
|
| stř 18. čer 2008 9:47:48 |
|
 |
|
sparta_kus
|
 Prečo nie je...
Prečo nie je vhodné zraziť bicyklujúceho sa cigáňa? Lebo je to možno váš bicykel. 
|
| stř 18. čer 2008 9:48:55 |
|
 |
|
sparta_kus
|
 Ide opitý muž....
Ide opitý muž z krčmi a dostane chuť si dobre vyhoniť.Ide okolo kravína,vojde dnu-aby sa mohol ukryť, a nasadí si dojací prístroj na vtáka.Keď už mal dosť,načiahol ruku po vypínač.Namiesto vypínača však našiel ceduľu s nápisom: Vypína sa automaticky po piatich litroch.
|
| stř 18. čer 2008 9:54:42 |
|
 |
|
sparta_kus
|
 Bača pred súdom:
Bača pred súdom: - Čím ste zabili toho valacha? - Novinami. - A čo v nich bolo? - Neviem, ešte som ich nečítal.
|
| stř 18. čer 2008 9:57:12 |
|
 |
|
sparta_kus
|
 Matka s dcérou......
Matka s dcérou došli k lekárovi. Lekár sa otočí k dcére a hovorí: - Vyzlečte sa. Matka na to: - Pán doktor, ale chorá som ja! - Tak vyplazte jazyk!
|
| stř 18. čer 2008 10:01:02 |
|
 |
|
sparta_kus
|
 Na hodine matematiky:
Na hodine matematiky: - Zajtra sa píše písomka. Absencie neuznávam. Ani úmrtie v rodine, ani svadby, nič! - A čo sexuálna vyčerpanosť? - Neuznáva sa, budeš písať ľavou rukou!
|
| stř 18. čer 2008 11:32:39 |
|
 |
|
Karlos
Administrátoři
Poslat WM
|
Z policejních vysílaček: "Tady orel, tady orel, hlaste příjem!" "Osm tisíc tři sta hrubého."
|
| pon 30. čer 2008 14:35:39 |
|
 |
|
Karlos
Administrátoři
Poslat WM
|
"Kdo tě tak pokousal?" - "Můj pes." - "A jak se ti to stalo?" - "Vrátil jsem se domů střízlivý a on mě nepoznal!"
|
| pon 06. říj 2008 14:37:06 |
|
 |
|
Karlos
Administrátoři
Poslat WM
|
Zaměstnanec plynárny přijde do bytu a kontroluje plynoměr. "Jste si jist," ptá se paní, "že tenhle plynoměr ukazuje přesně, kolik plynu propálíme?" - "Ale milá paní, na takovém detailu přece nezáleží! V každém případě si můžete být jista, že ukazuje přesně tolik, kolik máte zaplatit!"
|
| pon 06. říj 2008 14:38:39 |
|
 |
|